Wandelen… wat is dat eigenlijk?

Wandelen – Hiking, aller à pied, kuiertje…
wan·de·len (wandelde, heeft, is gewandeld) 1(voor zijn ontspanning) lopen: op en neer wandelen; wandelende tak grote soort sprinkhaan die op een takje lijkt -dikke van Dale- Zelfstandig naamwoord: wandel -> gedrag, houding, levenswijze

Ontmoeten, Beleven, Bewegen

Sinds januari is er een wandelgroep gestart. Met een club vrouwen vanuit verschillende achtergronden wandelen we om de week op de donderdagmorgen. Het wandelen staat centraal, maar er is ook alle tijd voor ontmoeting en gezelligheid. Zo start de wandeling iedere keer vanuit een andere locatie (huis), het is dan ook een verrassing waar de wandeling ons naar toe brengt en wat we onderweg tegenkomen. We starten om 9 uur met een kop koffie en eindigen rond 11 uur daar ook vaak weer mee. Gemiddeld lopen we een uur, omgerekend ongeveer 5 kilometer, in een rustig tempo.

Met een groep van gemiddeld 8 vrouwen, zijn wij inmiddels aardig op weg om de verschillende paadjes in De Ronde Venen verder te verkennen, doe je ook mee?! Er is nog zoveel te ontdekken!

Hou je nu ook van wandelen, maar kost het moeite om je er toe te zetten, of vind je alleen wandelen helemaal niet leuk, haak dan aan en wandel gezellig mee. Je bent van harte welkom!

Voor het volgende startpunt, kun je het beste even contact opnemen met Judith 06-37441898

Graag tot een volgende wandeling !

Groeten, Annemieke, Judith en Gerrike