VEENHARTFILM

FILMMAAND / FILMCLUB / FAMILIEFILM

Veenhartfilmactiviteiten

Twee maal per jaar (in maart en november) wordt de Veenhartfilmmaand georganiseerd.

Een maand lang, worden er iedere vrijdagavond films gedraaid op het grote scherm in de Veenhartkerk. Iedereen is van harte welkom. Entree is 4 euro. Koffie, thee en iets erbij is inbegrepen.
Zie de agenda voor alle data!

De Veenhartfilmavond is voor iedereen die dicht bij huis wil genieten van de betere films en er vrijblijvend over door wil praten, met openheid en respect voor ieders opvatting. We willen naast alle activiteiten die we nu doen ook een podium creëren om met een breder publiek in gesprek te raken. Daarnaast zijn de Veenhartfilmavonden een waardevolle aanvulling op de activiteiten in De Ronde Venen.

Dit is een kleine groep echte filmliefhebbers die meer willen. Met een kleine groep wordt er film gekeken, altijd uitgekozen door de bezoekers zelf en uitgebreid nagepraat.

Film is een medium dat heel geschikt is om op een plezierige en eigentijdse manier met elkaar na te denken en in gesprek te gaan over de verschillende grote vragen van het leven. De Veenhartfilmavond is voor iedereen die dicht bij huis wil genieten van de betere films en er vrijblijvend over door wil praten, met openheid en respect voor ieders opvatting.

14 december 2018
18 januari 2019
15 februari 2019
12 april 2019
17 mei 2019

Meer info over de Veenhartfilmactiviteiten: film@veenhartkerk.nl

De Veenhartfamiliefilm tenslotte is een leuke familiefilm gericht op kinderen van de basisschoolleeftijd en wordt tweemaal per jaar vertoond, in de voorjaars- en de herfstvakantie.

Speciaal voor kids

Kijk in de agenda voor up to date informatie.
In 2019 is in de voorjaarsvakantie weer een Veenhartfamiliefilm.

Meer info over de Veenhartfilmactiviteiten: film@veenhartkerk.nl