Livedienst

21 september – 10.30 uur

Aankomende zondag is er weer een buitendienst in Mijdrecht, Tuinderslaan 9.

Tijdens deze dienst is Marten van Benthem voorganger.

Bij droog weer houden we dienst in de tuin van Peter en Bea aan de Tuinderslaan 9 in Mijdrecht. Er staan banken en stoelen. En je neemt je eigen thee of koffie mee.

Wees als een schaap

‘Je bent zo dom als een schaap’. Het imago van schapen is niet zo positief. Opvallend is dat Jezus mensen vergelijkt met schapen. Is er iets positief te ontdekken aan het zijn van een schaap? Heb je ooit een schaap willen zijn? Welkom bij deze dienst, of je er nu vaak bent of vandaag voor het eerst komt. We vieren in deze dienst dat Hennie oudste wordt en nemen afscheid van Bart die zijn taak als oudste neerlegt. Als je vooraf al vast meer over schapen wil weten, bekijk: https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/111111/je-bent-zo-dom-als-een-schaap-waarom-we-schapen-onterecht-dom-vinden

Bij aankomst noteren we wie er aanwezig is. Verder gaan we ervan uit dat iedereen de RIVM voorschriften volgt. Dus: niet komen als je verkoudheidsklachten of koorts hebt én 1,5 meter afstand houden.

Als je er niet bij kan zijn, kun je de dienst dus ook volgen via Zoom, via onderstaande link. Welkom!


Zoom
Als je nog niet eerder met Zoom hebt gewerkt is het aan te raden om alvast 10 minuten van tevoren de link te volgen. Je installeert dan heel eenvoudig Zoom. Daarna word je toegelaten tot de dienst.

Heb je afgelopen zondag technische problemen gehad, waardoor je de dienst niet goed kon meebeleven? Probeer dan aankomende zondag op tijd te beginnen met inchecken: vanaf 10:00 is dat mogelijk. Loop je op dat moment – of later in de dienst – ergens tegenaan? Neem dan contact op met Rob Strubbe via 06-28849477 óf rob@strubbe.nl. Rob is tijdens de dienst beschikbaar en helpt je graag verder.