Livedienst

Zondag 16 augustus

Op zondag 16-08 gaan we weer fris van start. Deze dienst vindt weer plaats in de buitenlucht, aan de Tuinderslaan 9 in Mijdrecht, om 10:30. Juliëtte Pol gaat voor in de dienst. Er staan banken en stoelen. En je neemt je eigen thee of koffie mee.

Bij aankomst noteren we wie er aanwezig is. Verder gaan we ervan uit dat iedereen de RIVM voorschriften volgt. Dus: niet komen als je verkoudheidsklachten of koorts hebt én 1,5 meter afstand houden.

Als je er niet bij kan zijn, kun je de dienst ook volgen via Zoom, via onderstaande link. Welkom!


Zoom
Als je nog niet eerder met Zoom hebt gewerkt is het aan te raden om alvast 10 minuten van tevoren de link te volgen. Je installeert dan heel eenvoudig Zoom. Daarna word je toegelaten tot de dienst.

Heb je afgelopen zondag technische problemen gehad, waardoor je de dienst niet goed kon meebeleven? Probeer dan aankomende zondag op tijd te beginnen met inchecken: vanaf 10:00 is dat mogelijk. Loop je op dat moment – of later in de dienst – ergens tegenaan? Neem dan contact op met Rob Strubbe via 06-28849477 óf rob@strubbe.nl. Rob is tijdens de dienst beschikbaar en helpt je graag verder.