De kerk is open!

Het is je vast niet ontgaan. Maar bij deze noem ik het nog een keer: vanaf zondag (26-2) kunnen we weer met z’n allen in de kerk zitten. Dat betekent:
– Je hoeft niet meer te reserveren.
– De stoelen staan weer op hun gewone plek.
– Je hoeft geen mondkapje op.
– We zingen en je kunt koffiedrinken na de dienst.

Dat betekent dat we elkaars gezichten weer zien. Dat we weer zien met wie we ook alweer gemeente waren. We kunnen elkaar weer aanschieten, iets vragen, groeten, naar elkaar lachen. Maar ook elkaar spreken, elkaars verhalen horen, een hand op iemands schouder leggen…

Ja. Elkaar weer zien omvat zoveel meer!
Elkaar zien zorgt ervoor dat de ander nabij is, letterlijk, en dat je weer iets meekrijgt van de ander. Nabijheid is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je elkaar ziet en naar elkaar kan omzien.

Dat begint met elkaar zien.
Weer dingen samen doen.
Weer samen in de kerk naar een preek luisteren, je hart openstellen voor God, je vragen stellen, je nood delen, je overvloed delen.

Welkom terug!
Fijn als je weer komt.

Wat nou als je je niet fit voelt? Dan is het advies om thuis te blijven. We zijn blij dat de diensten online te volgen zijn.

Wat nou als je niet veilig genoeg voelt? Dat kan heel goed. Er zullen echt genoeg mensen zijn die wel graag meer afstand willen houden, die gelijk na de dienst weg willen en niet graag dicht op anderen willen zitten.

Hier zullen we de komende tijd naar kijken, op letten en naar luisteren. We willen graag weten of we daarin iets kunnen doen om het veiliger te maken. En kijken wat haalbaar is.
Dus laat het ons weten als je zorgen, wensen of ideeën hebt.

Hopelijk tot snel!

Marten, Hennie, Erwin en Raymonde

Kijk mee op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCbSke9iV0IrjbhRqsiwC0nA/live

Heb je vragen? Neem contact via info@veenhartkerk.nl