• Dit event is voorbij.

Veenhartfilmmaand – Rocketman

8 november, 20:30 - 23:00

4

Komende vrijdag, 8 november starten we weer een nieuwe Veenhartfilmmaand. Vier vrijdagen achter elkaar ben je van harte welkom om te genieten van prachtige films.

Het thema is: Vrij om jezelf te zijn

Een klein beetje voortbordurend op die fijne muziekfilms van de filmmaand in maart starten we met Rocketman. Een film over een jonge Elton John. Elton John met zijn grote bril, en glitterpakken. Als er iemand lekker zichzelf is, dan is hij het wel, of toch niet?

Rocketman
Een extravagante, muzikale biografie over het leven, de carrière en muziek van Elton John.

Op een dag besloot Reggie Dwight uit Pinner dat hij voortaan Elton Hercules John heette en de popmuziek zou nooit meer dezelfde zijn. Rocketman volgt Sir Elton van zijn begin als bescheiden pubpianist tot zijn hoogtijdagen in volgepakte stadions. Niemand wist welke geheimen hij met zich meedroeg. ‘I’m not the man they think I am at home. Oh no no no, I’m a rocket man, burning out his fuse up here alone.’

Je bent van harte welkom! Zaal open om 20.00 uur, entree 4 euro.

Het Veenhartfilmteam

Kosten: