Start Alpha Cursus

16 januari 2020, 20:00 - 22:00

Op donderdag 16 januari 2020 start de Veenhartkerk weer een nieuwe Alpha-cursus.

Alpha cursus
Het leven is druk. Elke dag stellen we zo ontzettend veel vragen. Wat zal ik aantrekken? Wat voor weer wordt het? Wat gaat er vandaag gebeuren? Hoe krijg ik het allemaal voor elkaar? Maar er zijn ook grotere vragen, zoals: Waarom ben ik hier? Waar ga ik naartoe? Is dit alles? Is er meer in dit leven?

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha cursus.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Op Alpha denk je samen na over tien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn acht Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:
• Is er meer?
• Wie is Jezus?
• Bidden: waarom en hoe?
• De Bijbel lezen: waarom en hoe?
• Hoe zit het met de kerk?

Wanneer?
Op donderdag 16 januari 2020 start de Veenhartkerk weer een nieuwe Alphacursus.

Meer info
Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Mail naar alphaveenhartkerk@gmail.com of kijk op www.veenhartkerk/alphacursus en meld je aan.

De eerste avond kun je vrijblijvend komen om te proeven of Alpha past bij jou en/of de persoon die je meeneemt. Vragen? Stel ze aan: Robert, Gerda, Paul, Maai Ke of Marten

16 januari 2020

info@veenhartkerk.nl