Missionaire Inspiratieavond

23 mei, 20:00 - 22:00

Missionaire Inspiratieavond
Op donderdag 23 mei is er weer een missionaire inspiratieavond. Dit zal de laatste zijn van dit seizoen. Tijdens de vorige inspiratieavond (dinsdag 15 januari j.l.) zijn er onder meer groepen gevormd van mensen die iets willen betekenen voor mensen in de Ronde Venen, bijvoorbeeld een wandelgroep! Hoe gaat het nu met deze groep en andere groepen? Wat zijn momenten om te vieren en door bemoedigd te worden? Waarin is het nog zoeken? De afgelopen keer waren er maar liefst 30 mensen. Hoe mooi zou het zijn als we weer met een mooie groep bemoedigd en geïnspireerd kunnen worden!

We zoeken tijdens deze avond weer naar verdieping vanuit de Bijbel en gaan vervolgens zoekend en biddend ontdekken hoe we de komende tijd Jezus zichtbaar kunnen maken als netwerk, kring of individu. Voel je welkom als je de avonden vaker hebt bezocht maar ook als je er nog niet eerder bent geweest. Er zal meer ruimte zijn (dan de vorige avond) voor mensen die bemoedigende momenten of zoekmomenten van de afgelopen tijd willen delen. De avond sluiten we af met een gezellige borrel. Voor info, vragen of ideeën: neem contact op met Marten of Marlous.

info@veenhartkerk.nl