Missionaire inspiratieavond (‘Netwerkavond’)

15 januari 2019, 20:00 - 22:00

Wil je graag iets betekenen voor je omgeving maar weet je niet hoe? Zou je graag anderen ontmoeten om samen iets te betekenen voor je omgeving? Zoek je als netwerk inspiratie om volgende stappen te zetten? Wees er dan bij op dinsdagavond 15 januari om 20.00 uur in de Veenhartkerk! We gaan samen op zoek hoe we vol van Jezus onze omgeving kunnen omarmen.

De vorige missionaire inspiratieavond was op 23 mei. Dat was een mooie avond waarin veel gedeeld is over bestaande initiatieven. Deze avond is er opnieuw ruimte voor delen van wat er op dit moment gebeurt om zo elkaar te bemoedigen. Verder zoeken we verdieping vanuit de Bijbel en gaan we vervolgens zoekend en biddend ontdekken hoe we de komende tijd Jezus zichtbaar kunnen maken. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel. Voor info, vragen of ideeën: neem contact op met Marten of Marlous.

15 januari 2019

info@veenhartkerk.nl