Missionaire inspiratieavond

5 november, 20:00 - 22:00

Missionair in Coronatijd: een Zoom-inspiratie-avond – 5 november
Als Veenhartkerk hebben we de afgelopen maanden (sinds corona in maart uitbrak) logischerwijs de handen vol aan onszelf: ons eigen leven op de rit houden, uitvinden hoe we diensten kunnen houden en ook onderling naar elkaar blijven omzien (dat is mijn indruk tenminste).

Een andere vraag is daarbij misschien wel naar de achtergrond gedrukt: hoe blijven we niet alleen individueel maar ook samen als Veenhartkerk onze omgeving omarmen, juist nu mensen het extra zwaar hebben? Voor die vraag is er op donderdagavond 5 november alle aandacht: hoe kunnen we de komende donkere maanden het licht van Jezus laten stralen in onze omgeving?

Welke ideeën zijn uitvoerbaar binnen de maatregelen? Wat kunnen we samen gaan doen? Als je graag hierin wil meedenken en meedoen, wees er dan bij om 20.00, op donderdagavond 5 november via Zoom (om 19.45 stuur ik de link per mail).
Graag vooraf even aangeven of je er bent door naar mij te appen via 06-46487659, of te mailen naar martenvanbenthem@veenhartkerk.nl).

Tip: wandel voorafgaand eens biddend door je wijk en vraag je af: wat hebben mensen nu nodig? Waar is nu behoefte aan? Wat zou ik kunnen/willen doen (samen met anderen)?

Van harte welkom, Marten van Benthem