22 november, 10:30 - 12:00

Op deze zondag zal Marten van Benthem spreken.

Omgaan met verlies

Pijn, gemis, woede, angst en verdriet. Zoveel verschillende dingen kunnen naar boven komen als je iets verliest. Of het nu een geliefde is of je fysieke/mentale gezondheid. Hoe ga je om met verlies? Daar staan we bij stil en we nemen de tijd om (thuis) een kaarsje aan te steken, voor iemand of iets dat je verloren bent. Of voor iemand anders die Licht nodig heeft in zijn of haar leven. Via deze plek doe je mee: https://www.veenhartkerk.nl/livedienst/ Tot slot: heb je in het afgelopen jaar iemand verloren waarvan je graag wil dat zijn/haar naam genoemd wordt in de deze dienst? Laat het dan vooraf weten via martenvanbenthem@veenhartkerk.nl of app naar 06-46487659. Welkom zondag om 10.30!

Deze dienst kun je via Zoom volgen. Inloggen kan via de website; www.veenhartkerk.nl/livedienst