25 oktober, 10:30 - 11:30

Kijk op veenhartkerk.nl/livedienst voor up-to-date informatie mbt corona maatregelen etc.

Op deze zondag zal Ewoud Holsappel spreken.

Als Oudstenraad hebben we besloten de kerkdienst in de Kas de komende weken stop te zetten. Een dienst via Zoom zal wel doorgaan! Vanaf nu weer (even) vanuit het kerkgebouw aan de Grutto, omdat de techniek in de Kas nog niet optimaal is. We gaan kijken of we de techniek (geluid en beeld) verder kunnen verbeteren. Vanuit de kerk is de verbinding goed en we zijn blij dat we online verder kunnen gaan. Zodra de omstandigheden het weer toelaten, willen we de bijeenkomsten weer fysiek in de kas plaats laten vinden.

De dienst kun je dus via Zoom volgen. Inloggen kan via de website; www.veenhartkerk.nl/livedienst