18 oktober, 10:30 - 11:30

Kijk op veenhartkerk.nl/livedienst voor up-to-date informatie mbt corona maatregelen etc.

Op deze zondag zal Marten van Benthem spreken.

Als Oudstenraad hebben we besloten de kerkdienst in de Kas de komende weken stop te zetten. Een dienst via Zoom zal wel doorgaan! Vanaf nu weer (even) vanuit het kerkgebouw aan de Grutto, omdat de techniek in de Kas nog niet optimaal is. We gaan kijken of we de techniek (geluid en beeld) verder kunnen verbeteren. Vanuit de kerk is de verbinding goed en we zijn blij dat we online verder kunnen gaan. Zodra de omstandigheden het weer toelaten, willen we de bijeenkomsten weer fysiek in de kas plaats laten vinden.

Water wordt weer wijn

Vanmorgen gaat het over Jezus die water in wijn verandert. Een feest dat zo goed als afgeblazen kon worden door een gebrek aan wijn, kan zo tóch doorgaan. Waarom doet Jezus dit? En wat is de betekenis van dit verhaal voor ons vandaag? Welkom om zondag via Zoom om 10.30 aanwezig te zijn bij deze dienst, of je er nu vaak bent of voor het eerst! We vieren tijdens deze dienst ook het avondmaal. Als je mee wil vieren, zorg dan dat je brood en wijn (druivensap) in huis hebt.

Inchecken kan via www.veenhartkerk.nl/livedienst