• Dit event is voorbij.

22 april, 10:30 - 12:00

Van harte welkom.

Spreker: Chris Snoep

In april collecteren we voor Freedom for Free: Omdat Gods liefde niet gebonden is aan natuurlijke grenzen.

De teams van Freedom for Free werken wereldwijd in diverse gevangenissen, delen bijbels uit, geven onderwijs aan gedetineerden en trainen nieuwe leiders.

Het hele jaar door creëren ze momenten om niet alleen christenen, maar ook hindoes, boeddhisten en moslims de liefde van Jezus Christus te laten zien. Naast pastorale zorg, delen ze Bijbels en kleding uit en geven ze medische zorg aan gevangenen die dit niet kunnen betalen. Het is geweldig om te zien dat harten van gedetineerden geraakt worden en levens radicaal veranderen.

Op 22 april komt Chris Snoep (van Freedom for Free) als gastspreker preken. Een mooi moment om meer van hun werk te horen!

info@veenhartkerk.nl