BRUGGESLOOTKAPEL

Bruggeslootkapel

Vanaf zondag 14 juni 2020 is het tuinhuisje aan de Bruggesloot 1 in Mijdrecht ingericht als kapelletje. Een kleine ruimte waar je met 1 persoon (of meerdere personen uit hetzelfde gezin) even tijd kunt nemen om met God te zijn. Om Hem te danken, om te bidden voor anderen of jezelf, om tot rust te komen, kortom: om God te ontmoeten.

In de ruimte liggen bijbels en christelijke tijdschriften, je kunt er een kaarsje aansteken, er is een muur voor al je vragen en een muur om op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Verder vind je er ideeën en inspiratie om je tijd in de kapel en met God vorm te geven.

Het kapelletje is elke dag open voor iedereen, van 9.00 tot 21.00, welkom! Wil je zeker zijn van een plekje? Schrijf je dan in via onderstaande link en reserveer een tijd die jou uitkomt. Mocht je spontaan langs komen: Op de deur hangt een bordje waarop je kunt zien of er iemand in de ruimte aanwezig is. Dan kun je het op een later moment nog es proberen.

Als mensen van de Veenhartkerk zorgen we dat er in elk geval elke dag 1 keer gebeden wordt in de kapel, gedurende 14 dagen. Zo ontstaat deze 2 weken een gebedsketting, waarin we bidden voor de Ronde Venen en elkaar. En waarmee we betrokken op elkaar zijn als gemeente: we kunnen bidden voor de gebedspunten die de ander heeft achter gelaten. Doe je mee? Schrijf je in via onderstaande link. Zo ben je er ook van verzekerd dat de ruimte op die tijd voor jou gereserveerd is. Laten we er samen voor zorgen dat we van 14 t/m 28 juni elke dag het gebed doorgeven. Om zo tot een zegen te zijn voor de Ronde Venen en elkaar.

Mocht je vragen of suggesties hebben: stuur even een mail naar stuurnaaroudman@gmail.com.