MELD JE NU AAN VOOR DE ALPHA CURSUS

Alpha cursus

Het leven is druk. Elke dag stellen we zo ontzettend veel vragen. Wat zal ik aantrekken? Wat voor weer wordt het? Wat gaat er vandaag gebeuren? Hoe krijg ik het allemaal voor elkaar? Maar er zijn ook grotere vragen, zoals: Waarom ben ik hier? Waar ga ik naartoe? Is dit alles? Is er meer in dit leven?

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha cursus.

Bekijk de video’s door erop te klikken.

      

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over tien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn acht Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

• Is er meer?

• Wie is Jezus?

• Bidden: waarom en hoe?

• De Bijbel lezen: waarom en hoe?

• Hoe zit het met de kerk?

 

Wanneer?

Op woensdag 4 oktober 2023 start de Veenhartkerk weer een nieuwe Alphacursus. Tijdens deze eerste avond kun je bepalen of de cursus echt iets voor jou is. Je kunt dus besluiten na deze avond niet verder deel te nemen aan de cursus. Aanmelden uiterlijk maandag 2 oktober

Data: start woensdag 4 oktober 2023 (acht woensdag avonden, start om 18:45, inclusief samen eten)

Welkom!

Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Klik hier en meld je aan of vul het formulier hieronder in!

    Unique Design