bezoek ons op facebook facebook logo

Veenhartkerk Logo

Zondag 16 juli 2017
Een toren die verspreidt
Genesis 11: 1-9

Zondag 23 juli 2017
Een missie die verbindt
Genesis 12: 1-9

30-7 t/m 21-8 zomerstop

Zaterdag 19 augustus 2017
Gemeente BBQ

Zondag 27 augustus 2017
Karakter, willen volgen
en ruggengraat tonen
1 TimoteĆ¼s 3:10-17

Kinderprogramma’s

Iedere zondagochtend tijdens de diensten

Laat de kinderen tot mij komen en verhindert ze niet! Juist daarom wordt er veel tijd en ruimte besteedt aan de kinderen. Want ook voor de kinderen is het fijn in de Veenhartkerk! Er zijn 3 groepen waar de kinderen tijdens de dienst hun eigen programma kunnen volgen.

De veenhartkruimels is voor de allerkleinsten. In de kerk hebben zij hun eigen ruimte waar ze mogen spelen en plezier hebben, dit onder begeleiding van een volwassene en een tiener.

De veenhartkids is voor de kinderen van de basisschool van groep 1 t/m 4, op een interactieve en enthousiaste manier wordt er door de kinderen kennis gemaakt met het geloof, de bijbel en Jezus.

De veenhartkanjers voor de groepen 5 t/m 8 is er eens in de 2 weken, de kinderen gaan op ontdekkingstocht naar wie God is en wat het betekent om Jezus te volgen. Voor deze groep is er een programma waar volop ruimte is voor creativiteit, plezier en feest maken.

Voor de oudere jeugd is er X-point. Meer hierover in het menu kringen.

ontdek filmmaand