bezoek ons op facebook facebook logo

Veenhartkerk Logo

Zondag 16 juli 2017
Een toren die verspreidt
Genesis 11: 1-9

Zondag 23 juli 2017
Een missie die verbindt
Genesis 12: 1-9

30-7 t/m 21-8 zomerstop

Zaterdag 19 augustus 2017
Gemeente BBQ

Zondag 27 augustus 2017
Karakter, willen volgen
en ruggengraat tonen
1 TimoteĆ¼s 3:10-17

KunstExpo in de Veenhartkerk

Sinds een paar jaar organiseert de Veenhartkerk een KunstExpo in haar kerkgebouw. Er hebben exposities met diverse thema’s plaats gevonden. De Veenhartkerk wil een kerk zijn voor De Ronde Venen en organiseert diverse activiteiten. Met onder meer de KunstExpo, filmavonden en cursussen wil de kerk iets moois en waardevols toevoegen aan deze omgeving.

Expositie in de Veenhartkerk
Van zondag 7 februari t/m zondag 6 maart zal er een expositie van Fotoworkshop De Ronde Venen in de Veenhartkerk te zien zijn.

Fotoworkshop De Ronde Venen is een club voor mensen met een brede belangstelling voor fotografie, bedoeld om hun werk te verbeteren, hun belangstelling daarvoor te verbreden en het plezier in hun hobby daarmee te vergroten. Uiteraard is het dan ook mooi wanneer deze foto’s door anderen bekeken en gewaardeerd kunnen worden.

Deze eerste expositie in de Veenhartkerk heeft een algemeen thema in de breedste zin van het woord. Er is enthousiast gereageerd om in onze kerk te exposeren en bij een volgende keer, later dit jaar, wil men ook een ThemaExpo naar een door ons aangegeven onderwerp verzorgen. Het is een prachtig voorbeeld van hoe heel diverse groepen mensen in De Ronde Venen met elkaar in verbinding komen !

In april zal er een (schilderijen)expositie worden verzorgd door Nico van Oosten uit De Hoef.

Voor meer info, stuur een mailtje naar kunstexpo@veenhartkerk.nl.

Een voorbeeld van de laatst gehouden kunstexpo

ontdek filmmaand