bezoek ons op facebook facebook logo

Veenhartkerk Logo

Zondag 16 juli 2017
Een toren die verspreidt
Genesis 11: 1-9

Zondag 23 juli 2017
Een missie die verbindt
Genesis 12: 1-9

30-7 t/m 21-8 zomerstop

Zaterdag 19 augustus 2017
Gemeente BBQ

Zondag 27 augustus 2017
Karakter, willen volgen
en ruggengraat tonen
1 TimoteĆ¼s 3:10-17

Kerkdiensten

Elke zondag is er om 10:30 uur een kerkdienst in de Veenhartkerk. In de kerk maken we muziek en is er tijd om te bidden. In de preek wordt het verhaal van de bijbel praktisch vertaald naar jouw leven. Een keer per maand vieren we avondmaal met die mensen die in hun leven een verbinding met Jezus Christus zijn aangegaan. Aan het eind van elke dienst drinken we samen koffie. De sfeer in de diensten is gastvrij en ontspannen. Wil je een dienst meemaken, kom dan gewoon eens langs.

Tijdens de kerkdienst wordt er een collecte gehouden voor een goed doel. Klik hier voor meer info over het collectedoel.

Muziek

Tijdens onze diensten wordt er vaak muziek gemaakt door muzikanten en zingen we met elkaar liederen. Deze liederen gaan vaak over God, maar zijn niet de oude traditionele psalmen en gezangen. We maken gebruik van moderne eigentijdse liederen die passen bij de stijl van de muzikanten die de muziek leiden. Soms betekent dit dat er een band op het podium staat met een zanger, gitarist en pianist, soms worden we begeleid door muziek en tekst via de beamer.

De Veenhartkerk is voortdurend op zoek naar muzikanten en zangers voor de kerkdiensten. Heb je interesse, neem dan even contact op met Gerbram Heek,
tel. 0297-284711 of stuur een mail aan gerbramheek@veenhartkerk.nl

ontdek filmmaand